Sms lån utan inkomst

Även om det är en situation som kanske inte uppstår allt för ofta för den vanlige låntagaren så händer det i vissa fall att man står utan en inkomst men med behovet av att fortfarande låna pengar. Som oftast så kommer du som kund utan inkomst höra att du absolut inte kan låna några pengar då en inkomst är det mest basala och den första saken som låneföretagen kollar på innan de beviljar lån. Men sanningen är inte såhär hopplös, utan det finns faktiskt möjligheter till att smslåna pengar trots att du som kund saknar inkomst.

Låna via sms

Hur du går tillväga

Marknaden för smslån är enorm och den växer och växer för varje år med allt fler aktörer och låneföretag som är redo att pressa priser och pressa erbjudanden samt vidga vyn för att få in fler potentiella lånetagare. Det finns med andra ord låneföretag ute på marknaden redo att låna ut till dig utan inkomst och det finns vidare även speciella låneföretag som just specialiserar sig på lån till personer utan inkomst vilket ytterligare ökar dina chanser.

Ta kontakt med ett av dessa företag och förklara din situation. En del kanske bara är mellan två jobb och därmed två inkomster med andra har pengar på ingång men som inte riktigt kommer i tid vilket lett till en situation där ett lån är oundvikligt. Dessa typer av lån är förstås väldigt ovanliga men de finns helt klart ute på marknaden och är inte svåra att hitta.

Företagen som specialiserar sig på dessa typer av lån är minst sagt lätta att hitta och lånet i sig är förstås inget problem att ta och går till precis som vanligt, det vill säga att du ansöker om en summa som du vill låna och får därmed en tid för återbetalning. I dessa fall är oftast räntan högre än annars då företagen trots allt tar en ganska stor risk i och med att de lånar ut pengar till en person helt enkelt saknar inkomst. Så se till att vara extra säker på att du faktiskt kan låna ut pengar.