Små lån

Även om det är ganska dyrt idag att ta små privatlån som SMS lån eller blancolån så finns det ändå en hel del fördelar som t ex att det är väldigt lätt att ansöka via nätet samt också att det går väldigt snabbt att få svar.

små-lån-via-nätet

Ansök via nätet

När du lämnat in en låneansökan via nätet så görs där en sedvanlig kreditupplysning på dig, vilket innebär att långivaren får en upplysning om din ekonomiska situation med antal lån, krediter samt om du har några betalningsanmärkningar osv. Om din ansökan blir godkänd eller inte, baseras på din nuvarande ekonomiska situation samt om du har en inkomst från en anställning.

Får snabbt svar

Du får som kund snabbt svar på din ansökan, oftast redan dagen efter att din ansökan skickats in via nätet. Efter det så får du ett svar med ett godkännande för beloppet du ansökt om att låna eller om ansökan istället avslås, så kommer du att informeras om detta och kan då eventuellt ansöka om lån hos någon annan långivare istället.

Formuläret som du fyller i via nätet är idag ganska enkelt och går även snabbt att fylla i. Innan du ansöker om ett lån via nätet idag så kan du med fördel använda en av alla de jämförelsesajter som finns, då det kan skilja mycket mellan de olika långivarna vad gäller räntor och avgifter.

Samla dina lån samt minska dina lånekostnader

Samla dina dyra smålån till ett större lån istället och spara stora summor varje månad. Har du ett flertal olika små lån hos vitt skilda långivare, så kan det oftast löna sig att du samlar alla dina små lån till ett större lån hos en enda långivare istället. Du har då lättare för att förhandla om bättre lånevillkor och du kan på så sätt sänka dina lånekostnader varje månad.